Erdinç kargidan Haberleri

erdinç kargidan haberleri ve güncel erdinç kargidan gelişmeleri, erdinç kargidan ile ilgili tüm video, erdinç kargidan fotoğrafları ve erdinç kargidan haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı iken aday gösterilmeyen Erdinç Kargidan ile CHP İl Başkanı Devrim Dural karakolluk oldu.

GÜNDEM

Kilimli'nin tanınmış iş insanlarından Erdinç Kargidan Kilimli Belediye Başkan Adaylığı için ön seçim yerine atama ile seçim yapıldığını belirtti.

GÜNDEM

Kilimli'nin tanınmış iş insanlarından Erdinç Kargidan CHP'den aday gösterilmeyince “Bir kez daha hakkım yendi sadece aktörler değişti” dedi.

GÜNDEM

Kilimli belediye başkan aday adayı Erdinç Kargidan, KGD'de gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural parti meclisinde alınan kararı açıkladı. Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal oldu.

KİLİMLİ

Zonguldak'ın tanınan isimlerinden Karikatür Ustası Şerif Cihan'dan, Kilimli Belediye başkanı Kamil Altun ve CHP'den aday olmak isteyen Erdinç Kargidan yorumu.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilimli belediye başkan aday adayı Erdinç Kargidan, CHP İl binasında açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli ilçe başkanlığından istifa ederek Kilimli Belediye Başkan aday Adayı olan Erol Sarıal Erdinç Kargidan’ın partiye dönüşünü...

Zonguldak

Kilimli'nin tanınmış iş insanlarından Erdinç Kargidan CHP'den aday adayı olmak için son tarihi kaçırdı. Kargidan aday olabilmek için genel merkezde...

GÜNDEM

CHP, Kilimli örgütü adayın ön seçim ile belirlenmesi kararı aldı. Gözler Erol Sarıal, Ali Aslankılıç ve Erdinç Kargidan’da.

SİYASET

Seçim çalışmalarında çekilen görüntüleri yeniden paylaşmaya başlayan Erdinç Kargidan kime ne mesaj veriyor?

GÜNDEM

Kilimlinin sevilen esnafı Erdinç Kargidan’ın ağabeyi Kenan Kargidan toprağa verildi.