Baraj Haberleri

baraj haberleri ve güncel baraj gelişmeleri, baraj ile ilgili tüm video, baraj fotoğrafları ve baraj haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak-Kilimli-Kozlu ve çevresine su sağlayan Ulutan Barajı’nda HES bağlantısı yapılması nedeni ile su kesintisi yaşanacak.

GÜNDEM

Zonguldak ile Kastamonu iş birliğinde kafes balıkçılığı projesi hayata geçecek. En az bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.

GÜNDEM

Zonguldak Merkez Kilimli ve Kozlu ilçelerinin su ihtiyacını sağlayan Ulutan Barajı hattında arıza meydana geldi. Kozlu’da abonelere su verilemeyecek.

ÇAYCUMA

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde nüfusun artmasıyla birlikte su krizi yaşanmaya başladı. Belediye belirli saatlerde su kesimine başladı.

BARTIN

Bölgede yaşanan şiddetli yağmur nedeniyle barajda su seviyesinin aşırı yükselmesi üzerine barajdan su tahliyesinin yapıldığı öğrenildi.

DEVREK

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde köprübaşında baraj kapaklarının açılacak olmasından dolayı vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

ULUSAL

İçme suyunun barajlar yerine yeraltından temin edildiği şehir Burdur'da su seviyesi alarm veriyor. Türkiye kurak ve yağışsız bir dönemden geçerken...