Aynur abla Haberleri

aynur abla haberleri ve güncel aynur abla gelişmeleri, aynur abla ile ilgili tüm video, aynur abla fotoğrafları ve aynur abla haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde ilk ve tescilli manda yoğurdu üreticisi Aynur Abla, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u konuk etti.

Zonguldak

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen Zonguldak Tanıtım Günleri’nin 3.’sünün sona ermesi ile Aynur Abla firması adına Şenol Çakar teşekkür mesajı yayınladı.

GÜNDEM

İstanbul Atatürk Havalimanı ekinlik alanında düzenlenen 3. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun Aynur Abla standında açıklamalar dikkat çekti.

GÜNDEM

Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Çaycuma'da bulunan doğal ve yöresel ürünlerin satıldığı Aynur Abla'yı ziyaret etti.

Zonguldak

Kaybolmaya başlayan Zonguldak Yöresel Ürünlerinin üretilmesi tanıtılması yaşatılması için Çalışmalar yapan Aynur Abla da  Manda yoğurdu Peyniri Sucuğu kavurması ile...

Zonguldak

Zonguldak Çaycuma’nın tescilli yöresel lezzeti manda yoğurdu Zonguldak İl Merkezinde düzenlenen Türk Mutfağı etkinliklerine katıldı.