ZBEÜ Hastanesi Expomed Eurasia'da ZBEÜ Hastanesi Expomed Eurasia'da

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu bu yıl 3.’sü düzenlenen Zonguldak Tanıtım Günleri’ne katılım sağladı. İlk gün görevlendirmesi nedeni ile gelemediğini belirten Çolakoğlu tanıtım günlerinin ikinci gününde stantları tek tek gezerek kolaylıklar diledi.

Aynur Abla standına geldiğinde Şenol Çakar ve Aynur Çakar tarafından karşılanan Çolakoğlu “Maaşımın yarısını her ay Aynur Abla’ya veriyorum” ifadelerini kullandı.

Telefonunda mesajlaşmaları gösteren Milletvekili Çolakoğlu “Bakan beyimiz, diğer vekil arkadşalarımız mesajlar atıyor. Bizim manda yoğurdu ne oldu? diye. Her ay kaç kap manda yoğurdu alıp dağıtıyorum bilmiyorum. Milletvekili maaşımın yarısı Çaycuma manda yoğurduna gidiyor” dedi.

Milletvekili Çolakoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şenol Çakar da “Biz bu şekilde yöresel ürünlerimizi üretip pazarlayabiliyorsak siyasilerimizin emeği çoktur. Bu gün burada olmamızı sağlayan ZONDEF Başkanı Ziya Öncan, ürünlerimizi ülke genelinde pazarlamamızı sağlayan milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’dur kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: U. G.