Elektrik Haberleri

Elektrik haberleri ve güncel Elektrik gelişmeleri, Elektrik ile ilgili tüm video, Elektrik fotoğrafları ve Elektrik haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Zonguldak’ta yaşanan fırtına ve sel felaketinin ardından “elektrik sorununa biran önce çözüm bulunmalı.” dedi

GÜNDEM

Zonguldak'ta beş gündür elektrik alamayan evler var. Enerj-Sa'ya şikayetler bitmiyor.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak'ta yaşanan fırtınanın ardından, bazı mahalle ve köylere hala elektrik verilmemesine tepki...

GÜNDEM

Zonguldak’ta ‘kaçak’ maden ocaklarına Enerji-Sa’nın neye göre elektrik bağladığı merak ediliyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ın pek çok noktasında 50 saati aşkın elektrik kesintisi isyan ettirdi. Z HABER’e ihbar yağıyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ta şiddetli fırtına sebebi ile elektrik tellerinin üzerine ağaçlar devrildi. Kentin birçok noktasında 2 günü geçmesine rağmen elektrik verilemiyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ta şiddetli fırtına sebebi ile elektrik tellerinin üzerine ağaçlar devrildi. Kentin birçok noktasında 24 saati geçmesine rağmen elektrik verilemiyor.

GÜNDEM

Konya merkezli STS Enerji, güneş enerjisini kullanarak elektriğinizi bedava üretmek için farklı ve ekonomik seçenekler sunuyor.

ULUSAL

1 Ekim'den itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre sanayi ve ticarethanelerdeki elektrik kullanımına yüzde 20 oranında zam yapılacağı ileri sürüldü....

KOZLU

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde elektrik kesintisi nedeni ile Fatih Sitesi susuz kaldı. Vatandaşlar Kozlu Belediyesi'ne seslenerek sorunun acilen çözülmesini istedi.

ASAYİŞ

Zonguldak’ın merkezinde Tepebaşı mahallesinde yeraltında bulunan elektrik hattında çıkan yangın nedeniyle bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Çalışmalar devam ediyor.

Zonguldak

Vatandaşlar elektrik faturalarına gelen zamlardan şikâyet ederken, Kozlu Sahilinde yanan aydınlatma direklerinin gündüz vakti yanıyor olması tepkilere neden oldu.