Zonguldak’ta fırtına biteli 24 saat oldu ama şehrin göbeğinde 50 saati aşkın elektrik alamayan yerler var.
Z HABER’e ihbar yağıyor Vatandaş Başkent Elektrik- Enerji Sa’ya isyan ediyor.
Şehrin her noktasından gelen ihbarlarda vatandaşlar kuruma ulaşamadıklarını, bilgi alamadıklarını belirterek; “Yazıklar olsun. Enerji Sa’ya. Yazıklar olsun Başkent Elektrik’e” diye tepki gösterdiler.

BİZE ULAŞIN
Z HABER’in sürekli gündeme getirdiği bu mağduriyet karşısında, sorun yaşayan vatandaşlarımızdan ricamız yetkililerin ihbarları görmesi için BU HABERİN ALTINDAKİ YORUM KISMINA sorun yaşadığınız sokak ve caddeleri YAZMANIZ.
BİZLER TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!

Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum! Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

VALİLİK KONAĞININ OLDUĞU YERE BİLE ULAŞAMADILAR
Elektrik kesintisinin yaşandığı yerlerden biri de kentin göbeğinde ki Fener Mahallesi. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun konutunun bitişiği olan bölgede 3 gündür elektriksiz kaldıklarını belirten vatandaşlar; “Kimseye ulaşamıyoruz” diye konuştular.

VATANDAŞLAR DONUYOR
Şehrin farklı noktalarından telefonla ve mesajlarla Z HABER’e ulaşan vatandaşlar hastalarının, yaşlılarının olduğunu belirterek; “Donuyoruz. Sabırla bekledik. Fırtına dineli 24 saat oldu.  Ama karanlıkta ve soğukta beklemeye devam ediyoruz” dedi.

AÇIKLAMA YOK TELEFONLAR KAPALI
On binlerce vatandaş mağdur olurken sürenin uzaması vatandaşın da sabrını taşırdı. “Fırtına vardı. Zor zamanlardan geçtiğimizi biliyoruz ama fırtınanın üzerinden neredeyse bir gün geçmesine rağmen sorunların giderilmemesi sabrımızı taşırdı. Telefonla kimseye ulaşamıyoruz. İnsanları bağlamışlar bilgisayara” diyen vatandaşlar; “Acaba bu Başkent’in yöneticileri bizim durumumuzda olsa ne kadar dayanabilir?” diye sordular.

Editör: Melisa Sapaz