22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Zonguldak'ta yaşanan fırtına ve sel felaketi sonrası altyapı yetersizliğinden dolayı elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

Zonguldak’ın coğrafi itibari ile kışı, rüzgarı, yağmuru fırtınası bol bir şehir olduğunun altını çizen Akın, 2024 seçimleri sonrası belediye başkanları ve meclis üyeleri Enerji-Sa ile görüşmeye davet etti.

Eksikliklerin biran önce giderilmesi gerektiğini belirten Akın şu ifadeleri kullandı:

“Ne çektin be Zonguldak !

Hepimiz biliyoruz ki Zonguldak kışı, rüzgarı,f ırtınası ve yağmuru bol olan bir coğrafyada yer almaktadır. İlimizin birçok sorunu var ancak yaşadığımız elektrik ve su sorunu her şeyin önüne geçip halkımızı haklı olarak çıldırtıyor.

Hedefleri yeniden şampiyon olmak Hedefleri yeniden şampiyon olmak

Zonguldak insanı her kötü hava şartında günlerce elektrik ve su kesintisi ile daha kaç yıl yaşayacak? Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Her partiden aday adayları var. Aday olmayı düşünen her arkadaşımızın Zonguldak ile ilgili yapacağı projeleri olmalı.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Zonguldak Belediye Başkanı seçilecek olan arkadaşımız , seçilmiş belediye meclis üyeleri ile birlikte, Zonguldak’ın elektrik işlerini yürüten Enerji-Sa'yı ziyaret ederek, bu sorunu yetkililerle görüşüp bir an önce gerekli yatırımların  yapılmasını ve belediye olarak her türlü desteğin verileceğini ortaya koymalıdır. Enerji-Sa bu sorunu bir an önce çözmeyi, tarih vererek kamuoyu önünde taahhüt etmeli.

Nokta….”

Editör: U. G.