CHP Kadın Kolları İlçe Başkanları toplantısı Alaplı’da yapıldı. CHP Genel Merkezi’nin çalışma takvimi paralelinde örgüt içinde kadınların daha aktif olması ve kadınlara yönelik politikaların daha doğru anlatılması masaya yatırılan konuların arasındaydı.
Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır başkanlığında yapılan toplantının ardından CHP’li kadınlar Pazar yerinde kadınlarla buluşup sohbet etti.
Ziyaretler ve gezi hakkında bilgi veren Kır, özetle; “Sayın Genel Başkanımı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ile katıldığımız toplantılar ve çalışmaların devamında bölgemizde kadına bakışımızın çok daha doğru anlatılması için çalışmalarımızı hızlandırdı. İlçelerde yaptığımız toplantılar sonrasında kadınlarımızın, annelerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin, çocuklarımızın genel ve yerel sorunlarını tekrar mercek altına alıyoruz. Yerel yönetimlerimizin ve kurumlarımızın kadına ve kadınlarımızın yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlara çözüm konusunda neler yapabileceklerini masaya yatırıyoruz. Bizler ve partimizdeki tüm kadın yöneticilerimiz bu süreçte çok daha aktif olarak partimizin kadına, aile bütünlüğüne, aile ekonomisine yönelik politikalarını tek tek anlatıyoruz. Gitmedik kapı, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Kadınlarımızın hangi partili olup olmadıklarına bakmaksızın hepsini kucaklayacağız. Israrla anlatacağız. Tüm ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarımızın tüm yöneticilerine emekleri için teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim