"Bölgeyi zehirledi!" ORETEC'e ceza kesildi mi? "Bölgeyi zehirledi!" ORETEC'e ceza kesildi mi?

Çaycuma'da Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Genel Kurulu toplantısı Kaymakam Mehmet Göze başkanlığında yapıldı. Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliğine Adnan Tıska Seçildi.

Toplantıya; AK Parti ve CHP'nin İl Genel Meclis Üyelerinin yanı sıra, köy muhtarları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Göze, birliğin kuruluş amacı, faaliyetleri ve gündem maddeleri hakkında üyeleri bilgilendirdi. 

Olağan Genel Kurul'da gündem maddelerinin okunmasının ardından oylamaya sunularak gündem oy birliği ile kabul edildi. Öte yandan birlik tüzüğünün 10. maddesiyle ilgili olarak 1 yıl boyunca görev yapacak birlik üyelerinin seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde İl Genel Meclis Üyesi Adnan Tıska Birlik Encümenliğine seçilerek 76 oy aldı. Ahmet Ali Başören ise 70 oy, Selahattin Ergün 13 oy,  Hamdi Akyüz ise 8 oy aldı. 

Köy muhtarlarından ise Veli Köyü Muhtarı Orhan Pınar 59, Saz Köyü Muhtarı İsmail Yılmaz ise 39 oy alarak birlik üyeleriklerine seçildi. Ayrıca seçimlerde diğer muhtarlardan olan İsmail Usluoğlu 30, Şaban Köse 16 ve Murat Bozacı ise 7 oy aldı. 

Editör: U. G.