İŞKUR aracılığıyla 294 Güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak olan alımlarla ilgili detaylar belli oldu. Türkiye genelinde ilköğretim ve lise mezunu güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

Özel sektör ve kamuda iş arayanlar için umut olan İŞKUR, yeni iş ilanları yayımladı. İŞKUR Vasıtasıyla güvenlik görevlisi olarak iş arayan yüzlerce vatandaş çeşitli illerde görev alacak İŞKUR iş başvuruları İŞKUR İl Müdürlüğünden veya kurumun online internet sitesi üzerinden tamamlanabilecek.

Başvuru Şartları Nelerdir?

a) Özel Güvenlik Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak,

b) Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak,

c) Adaylar için en az 170 cm boyunda olmak, adayın boyundan [15 > Kilo-(boy-100)] belirtilen formülüne göre 15 birimden fazla olmamak.

d) 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak – temel eğitim sonrası kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması ve Valiliklerce verilen geçerli Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

Başvuru Şekli

Başvurular başlamış olmakla beraber başvuru özel şartları alım yapılacak ile ve kuruma göre farklılık gösterecektir. Başvuru yapmak isteyen kişilerin https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 sitesine girmeleri gerekiyor.

Editör: TE Bilişim