Zonguldak'ta 8 kişi yakalandı! İşte operasyon görüntüleri! Zonguldak'ta 8 kişi yakalandı! İşte operasyon görüntüleri!

Zonguldak Gökçebey’de seçime saatler kala mevcut başkan ve CHP adayı Vedat Öztürk’ün rahatlığı dikkat çekiyor.
Vedat Öztürk’ün karşısında olan en etkili isim ise Erkan Soner Kodaman
Yapacaklarından çok Vedat Öztürk’ü hedef alan açıklamaları ile puanını arttırmaya çalışan Erkan Soner Kodaman’ın bu tarzı ters tepmiş görünüyor. 
Gökçebey’de genel kanı Kodaman’ın bu dönem daha çok tanınarak gelecek için planlar yapması ve her anlamda kendisini  geliştirmesi yönünde.
Ak Parti, CHP, İYİ Parti tabanından destek alan nadir adaylardan biri olarak karşımıza çıkan Vedat Öztürk’ün bu başarısının altında yatan ise muhalefet partili olmasına rağmen mazeret üretmeden çalışması ve toplumun tüm kesimleri ile kurduğu güzel ilişkiler.
Gökçebey’de son dönem yaratılmak istenen gerilim ve tuzaklara da düşmeyen Vedat Öztürk muhalefet partili olmasına rağmen Ak Parti Milletvekilleri ve kurumlarla  güzel ilişkileri de devam ediyor. Gökçebey OSB konusunda çabaları ile de bilinen Öztürk’ün CHP’ye geçmeden önce Ak Partili isimler tarafından MHP’den aday olması istenmişti.
Diğer yandan Vedat Öztürk, gelecek milletvekilleri seçimlerinde vadiyi temsilen aday olarak gündeme gelebilecek güçlü isimler arasında yer alıyor.

Editör: U. G.