Zonguldak’ta, üniversitede okuyan A.A ’yı cinsel birlikteliğini kabul etmediği için darp ettiği iddia edilen aynı okulda eğitim gören M.A., ZHABER’e konuştu. İddiaları reddeden M.A., eğlence mekanı çıkışı eve gittiklerini ve tartıştıklarını anlatarak, ilişki teklifini reddettiğini ancak tartışmanın bundan çıkmadığını ileri sürdü. M.A., “İlişkimiz konusunda ona içimdekileri söyledikten sonra sinir krizi geçirdi ve bana saldırdı. Bana vurmasını engellemek için ellerini kollarını tutmaya çalıştım. O sırada sanırım kolları ufak şekilde çizilmiş.” dedi.

Cinsel ilişki teklifini kabul etmeyince bu hale geldi! Cinsel ilişki teklifini kabul etmeyince bu hale geldi!

ZHABER’in ortaya çıkardığı kadına şiddet iddiasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Üniversite öğrencisi A.A.’nın iddiaları sonrası aynı okulda eğitim gören M.A.’da ZHABER’e ulaşarak iddialara cevap verdi. A.A. ile sevgili olduklarını anlatan M.A., olay günü öncesi kendisine soğuk davranması nedeniyle bu konuda konuşmak istediğini söylediğini ifade etti. A.A.’nın gece konuşmak istediğini anlatan M.A., akşamında da eğlence mekanına gittiklerini anlattı. Eğlence mekanı dönüşünde evde cinsel ilişki teklif ettiğini ancak tartışmanın bunu kabul etmemesi nedeniyle çıkmadığını ileri süren M.A., iddialara şöyle cevap verdi;

“İlişkimiz konusunda düşüncelerimi ona anlattım. Söylediğim bütün her şeyden sonra A.A. sinir krizine girdi. Birden gözü döndü bağırmaya başladı, hakaretler etti. Bağırmaya devam ederken konuşmaya devam ettim. Sonrasında üzerime yürüdü, bana tokatlar attı. Bende kendimi savunmak onu tutmak için hem bileklerinden tuttum hem de bana vurmasını engellemek için ellerini kollarını tutmaya çalıştım. O sırada sanırım kolları ufak şekilde çizilmiş. Demek istediğim ben kendimi savunmak için bana vurmaması için elini kolunu tutmaya çalıştım bu esnada kolu çizilmiş olabilir ve evet üzerime yürüdüğünde bana vurmasın diye bileklerinin iç tarafından tuttum. Bir insanı darp etmek istesem suratına vurulur kollarına veya başka yerlerine tokat gibi vurulur fakat vurmak istediğinde kolları çizilmez veya bileklerinin iç tarafı morarmaz. Evdeki kız arkadaşı araya girmeye çalıştı ve her şeyi gördü.” dedi.

HABER- Melisa Sapaz

Alevlerden kaçamadı! Tevfik Çetinbağ hayatını kaybetti Alevlerden kaçamadı! Tevfik Çetinbağ hayatını kaybetti

Editör: Melisa Sapaz