Fenerbehçe’nin kendi evinde 1- 0 olmasına rağmen 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında 4 gol yiyerek mağlup olması Türkiye’nin gündemi oldu. Zonguldak’ta da çok sayıda Fenerbahçeli alınan bu mağlubiyet ile adeta saç baş yoldu. Beşiktaş ve Galatasaray taraftarı ise mutlu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-2 mağlup etti.
Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaştı.
Kadıköy'de oynanan derbiyi Beşiktaş 4-2'lik skorla kazandı.
Karşılaşmanın 41. dakikasında Valencia'nın penaltı golüyle öne geçen Fenerbahçe, devreye 1-0'lık üstünlükle girdi.

KIRMIZI KART ÇIKTI, PENALTI KAÇTI

Mücadelenin 51. dakikasında Welinton, Valencia'ya yaptığı müdahaleyle kırmızı kart görürken sarı-lacivertliler penaltı kazandı.
Topun başına geçen Valencia, penaltıda direğe takıldı ve farkı 2'ye çıkaramadı.

10 KİŞİYLE 4 GOLLE GERİ DÖNÜŞ

Beşiktaş, kaçan penaltıdan 5 dakika sonra Cenk Tosun ile beraberlik golünü buldu. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde yine sahneye Cenk çıktı ve siyah-beyazlıları öne geçirdi.

İlk 2 golde asistleri yapan Redmond, 75. dakikada durumu 3-1 yaptı. Aboubakar 90+1. dakikada ağları havalandırdı ve Beşiktaş iyice rahatladı.
Kadıköy'de son sözü ise 90+5. dakikada İrfan Can Kahveci söyledi.
Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 54 puanla 1 maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kaldı. Beşiktaş ise puanını 52'ye çıkardı.

TARAFTAR ÇİLEDEN ÇIKTI
Nefeslerin kesildiği maçın temposu yüksek oldu. Maç sonunda Beşiktaşlılar bayram yaparken Fenerbahçeliler şok yaşadı. 
Fenerbehçe’nin kendi evinde 1- 0 olmasına rağmen 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında 4 gol yiyerek maçtan 4-2 yenik ayrılması seyircisini kahretti. Fenerbahçe seyircisi saç baş yolarken sosyal medyada yapılan paylaşımlarla taraftar yönetime ve takıma tepki gösterdi.