Yavuz Erkmen ziyaret sırasında açıklamalar yaparak başarı ve birlikten bahsetti. Erkmen konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

“Milletvekili Aday Adaylığımızı açıklamamız sonrası İlçe teşkilatlarımızı ziyaret programımız çerçevesinde Çaycuma ilçe teşkilatımız ziyaret ederek, Eski ve yeni İlçe Başkanlarımız, Belde Başkanlarımız, eski ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile partimiz üyelerinin katıldığı toplantıya Milletvekili aday Adaylarımız dan Renda Okay ve Ayşegül Kalender arkadaşlarımızda katılmış, toplantıda birlik ve beraberlik içinde seçimlerde başarıya ulaşacağımızın sözü verilmiştir. Muhterem hanım efendiler çok değerli dostlar. Biz bugün buraya arkadaşlarımızla birlikte geldik sizleri ziyaret etmek için. Geçtiğimiz hafta resmi olarak aday adaylığımızı ilan ettik. İnşallah Pazar günü de listeler açıklanacak sonuçlar belli olacak. Ama ben peşinen şunu söylemek isterim 11 arkadaşımız var 11 arkadaşımız da bizim için kıymetlidir biz hepimiz bir gaye için yola çıktık inşallah da bu emelimize nail olacağız. İlk Kuruluştaki yönetimimizden bugüne kadar emek veren tüm başkanlarımızdan bugüne yer alan tüm arkadaşlarımıza, eş ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan çok değerli dostlarımız oldu buradan onları da rahmetle anıyorum. “ 

BAŞARI BİRLİK VE BERABERLİKLE GELİR 

İnşallah Millet Vekili çıkartarak Zonguldak ta birinci parti, Türkiye de birinci parti olarak iyi parti olarak taçlandıracağız. Sonuç itibarı ile Liderimiz Sayın Meral Akşener'i Başbakan yapacağız. Ve Sayın Kılıçdaroğlu nu da Cumhur Başkanı yapacağız hepimizin ortak gayesi bu. Başarı birlik ve beraberlikle gelir bizim için yeni bir sayfa açılmıştır. Hangi arkadaşlarımız olursa da bu yola birlikte devam etmemiz gerekmektedir ve sonuçta da birlik içinde başaracağız. Bakın insanımızın hali ortada her sektörde emeklimizden tutalım Öğrencimiz esnafımıza çalışanımıza kadar pahalılık aldı başını gitti herkes perişanlık içerisin de bugün aldığını yarın aynı fiyata bulamıyorsun insanımız şu an sıkıntı içerisinde maaşına ne kadar zam yapılırsa yapılsın hayat pahalılığı önlemediğiniz sürece enflasyonu önlemediğiniz orandan ne kadar zam yapılırsa yapılsın bir kıymeti kalmaz. En son dediler ki TTK ya bin kişi alınacak madenci bizim canımızdır TTK Zonguldak’ın temel taşlarından biridir. Sizlerin gerçek niyeti TTK yı kalkındırmaksa, güçlendirmekse, korumaksa serveti artırmaksa bin kişi değil 3 bin,4 bin kişiyi seçime kadar alın sizin samimi olduğunuzu anlayalım. Bizim milletimizin buna karnı tok. Bizim burada bacılarımız kardeşlerimiz var Sayın Cumhurbaşkanı’nın ağzından kadınlarımız için ne çıktı SÜRTÜK lafı çıktı bu lafa vereceğimiz en güzel cevap kadınlarımızın SÜRTÜK olmadığı, Başımızın tacı olduklarıdır. Bu lafa en güzel cevabı 14 mayısta yani anneler gününde Sayın Akşener’i  yani bir kadına Başbakanlığı  birinci parti olarak ona hediye ettiğimiz zaman en güzel cevabı vermiş olacağız. Bu seçimler kadınlar ve gençler için bir dönüm noktası olacaktır. Birlikte kazanacağız.” 

İyi Parti Çaycuma İlçe Başkanı Sabahattin Durmuşoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 

“Bugün bur da toplandığımız için çok teşekkür ederim hoş geldiniz  sağ olun var olun , Millet vekili aday adayı eski valimiz Sayın Yavuz Erkmen partimizi ziyaret etmiştir. Kendileri zaten her zaman ziyaret eder bizleri 4yıl il başkanlığımızı yaptı valilik döneminde de birçok kez beraber çalıştık. Bizlere elinden gelen yardımları esirgememiştir Allah razı olsun diyorum. Ben fazla konuşmadan sözü İyi Parti Millet Vekili Aday Adayı  Sayın Yavuz Erkmen e veriyorum tekrar hoş geldiniz diyorum.” Dedi.