Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum! Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Ak Parti’de seçim öncesi eski yeni demeden tüm isimler sahada. Ak Parti Zonguldak’ta seçim başarısı ve 4 milletvekili çıkarmak için kenetlenmiş durumda. Geçtiğimiz seçimlerde sıralamada yer bulamadıkları için veya farklı gerekçelerle seçim dönemlerinde sahaya çıkmayan isimlerin de il merkezi ve ilçelerde sahada oldukları gözleniyor.

İl Başkanı Mustafa Çağlayan tarafından başlatılan çağrı ve çabalar sonrasında il merkezi, ilçe ve beldelerde tüm eski yöneticiler mevcut yönetimler ile birlikte sahaya çıkarak bu güne kadar görülmemiş bir kenetlenme sergiliyor.
Diğer yandan geçtiğimiz hafta Ereğli’de tüm teşkilat mensupları ve eski milletvekilleri ile birlikte yapılan eş zamanlı saha çalışmasına katılamayan isimlerden eski Milletvekili Ercan Candan ve eski Belediye Başkanı Murat Sesli mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya başladı.
Candan ve Sesli ayrı ayrı katıldıkları programlarda seçimin önemi üzerine görüşlerini paylaşarak vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti adaylarına oy istedi.

Editör: Melisa Sapaz