Zonguldaklı turizmci Engin Zaman, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hakkında işlem başlatıldığını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Zaman, hakkında soruşturma olmadığını belirterek; “Liman arkası problemi sadece benim değil Zonguldak halkının da ortak sorunudur. Ben gördüğüm yanlışları yazmaya devam edeceğim. Soruşturma meselesi nedeniyle Turizm Müdürlüğü'nden Barış kardeşim aradı sabah. Herhangi bir soruşturma olmadığını iletti. Konu benim için kapanmıştır” dedi.

BEUN Rektörü İsmail Hakkı Özölçer gururlu: “Bu başarı hepimizin”
BEUN Rektörü İsmail Hakkı Özölçer gururlu: “Bu başarı hepimizin”
İçeriği Görüntüle
Zaman’ın konu ile ilgili sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:
“Soruşturma meselesi nedeniyle Turizm Müdürlüğü'nden Barış kardeşim aradı sabah. Herhangi bir soruşturma olmadığını iletti. Samimiyetine inanıyorum. Konu benim için kapanmıştır. Kasti aşan bir cümlem var ise özür dilerim.
Konu nereden çıktığını merak edenler için acente yetkilisinin bana verdiği bilgiye istinaden dün basın açıklaması yaptım.
Birileri gibi hayatım boyunca lafım var ise direk söyleyen, kimseye eyvallahı olmayan biri olduğumu sayfamdakiler ve dostlarım bilir. Hatam da varsa çıkar mertçe özür dilemesini de bilirim.
Acente yetkilisinin yaptığı açıklamaya şimdilik cevap vermeyeceğim. Ticaret de yaşanılanlar yatak odasında olanlar gibidir benim için. Şimdi ahlaken susuyorum. Terbiyesizlik devam ederse watsap yazışmalarının tamamını paylaşmam yeterli olur.
Para ile yazanlar ise benim için fahişe gibidir bu insanlar. Yeri geldiğinde parayı verir fahişe muamelesi yaptırtırım.
Liman arkası problemi sadece benim değil Zonguldak halkının da ortak sorunudur.
Ben gördüğüm yanlışları yazmaya devam edeceğim.
Çünkü ben yaşadığım şehri ve ülkemi seviyorum. Güzellikleri kadar sorunları da benim derdimdir.”