Anahtar Parti Kilimli İlçe Binası gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Anahtar Parti Zonguldak İl Başkanı Dilay Yurdumakan, Anahtar Partisi Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, il ve ilçe yönetimcileri ve çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Kazım Uysal hayatını kaybetti
Kazım Uysal hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Anahtar Partisi Kilimli İlçe Binası’nın açılışı öncesinde İl Başkanı Dilay Yurdumakan ve İlçe Başkanı Vedat Savaş yaptıkları konuşma ile partililer ve vatandaşlardan büyük alkış aldı.

DİLAY YURDUMAKAN: PARTİ BİNAMIZIN AÇILIŞININ GURURUNU YAŞIYORUZ

Anahtar Parti Zonguldak İl Başkanı Dilay Yurdumakan “Kilimli’de parti binasımızın açılışının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığının için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kilimli emeğin, alın terinin ilçesidir. Bizler Anahtar Partisi olarak siyasetimizi milletimizin sesi olmak, çözüm üretmek, geleceğe umutla bakmak için yapıyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz sadece bir ilçe binası değil, vatandaşlarımızın derdine ortak olacak, gönüllere dokunacak bir hizmet kapısıdır. Bu vesileyle Kilimli İlçe Başkanımız Vedat Savaş ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dualar edildi, kurdele kesilerek hizmet binası halkın hizmetine açıldı.

F2A249Bb Bb7A 4887 Aa50 42498F829D13F5163288 021D 4227 878E D88Be8653Bdd2Eb73035 25C4 4807 A52F Fa713D2Eb508