Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elazığ’da maden ocağında meydana gelen patlama haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, bir madencinin dizine düşen kayaç nedeni ile hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan bir maden ocağında henüz bilinemeyen bir nedenle patlama meydana geldiği öne sürüldü.

Konuya ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan bir açıklama geldi.

DSİ 328 personel alımı yapacak!
DSİ 328 personel alımı yapacak!
İçeriği Görüntüle

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nı haberlerin gerçeği yansıtmadığını, bir madencinin dizine düşen kayaç nedeni ile hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir madende patlama ve göçük olduğunu dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bir madencimiz dizine düşen kayaç nedeni ile hafif yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır. Tedavisi devam etmektedir.”