Çaycuma'da zincirleme kaza! 6 araç birbirine girdi! Çaycuma'da zincirleme kaza! 6 araç birbirine girdi!

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz transfer yasağını kaldırması ve  Ulusal Lisans alması  için Türkiye Futbol Federasyonu'na 3 Milyon TL yatırması gerekiyor.

Zonguldak Kömürspor'a Zonguldak'ın önde gelen şirketleri, iş insanları ve siyasetcileri sahip çıkmazken, bu nedenle küme düşme ile karşı karşıya kaldı.

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk sosyal medya hesabında Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan dışında kimsenin destek olmadığını ve 3 Milyon TL'yi TFF 'ye yatırılmaması halinde ise  küme düşme ile karşı karşıya kalacaklarını belirterek şu ifadelere ye verdi:" Bu takım -3 puanla lige başlarsa bunun vebali hepimizindir. Herkes bunun altında kalır. Verilen sözler havada kaldı. Batman Petrolspor'a sponsor olanlar Zonguldak Kömürspor'a neden olmuyorlar. Bu takım küme düşerse kim mutlu olur, bu şehrin tek profesyonel takımını yok sayamazsınız. 3 Eylül’de lig maçına çıkabilecek miyiz? Çıkamayacak mıyız? Onun stresi ve çalışması içindeyiz ve kimseden çıt yok. Eren Enerji, TPAO, Çanakcılar, Yurtbay, Erdemir, Çates ve Tosyalı vb. bir sürü şirket şehrimizde faaliyet gösteriyor, şehrin takımı için kılını kıpırdatmıyorlar. Siyasilere gelirsek Belediye başkanımız Ömer Selim Alan dışında kimse yanımızda değil. Sizlerden ricam bu takıma sahip çıkın. Sonradan ahlar vahlar fayda etmez. Son bir hafta kaldı bu sürede bu sorunları çözemezsek lige -3 puan ve yaptığımız transferleri oynatamama tehlikesi kapımızda." dedi.

Editör: Kağan İslamoğlu