Avrupa’nın en büyük zemin altı projelerinden birinde Zonguldak’taki merkez şantiyesinde görev alacak personel arandığı duyuruldu.

İnşaat Mühendisi ve Danışmanı Cem Kafadar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

AK Parti’de ‘2k’ formülü! İl ve ilçe başkanları değişecek! AK Parti’de ‘2k’ formülü! İl ve ilçe başkanları değişecek!

“Danışmanlığını yaptığımız Avrupa’nın en büyük zemin altı projesinin Zonguldak’taki merkez şantiyesinde görev alacak, inşaat proje yönetimine ve Primavera programına hakim, iyi derecede İngilizce bilen, min 5 yıl mesleki tecrübeye sahip, pratik, yaratıcı ve analitik düşünebilen inşaat mühendisi Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır. Proje aynı zamanda dünyanın en uzun ve derin deniz tabanı bağlantısı projesidir.
Mesajı ilgilenebileceğini düşündüğünüz tanıdıklarınızla paylaşabilme imkanınız olabilirse sevinirim.
Başvuru: [email protected]

CEM KAFADAR KİMDİR?

1987 yılında İTÜ’den İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 1987-2007 yılları arasında Koç Grubu ve Alarko’da orta-üst düzey yönetici olarak görev aldı. 2007’de yapı sektörüne yönelik danışmanlık hizmeti veren 1inşaat Danışmanlık firmasını kurdu. 2004-2012 yılları arası İnşaat Mühendisleri Odası’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 2014 yılından bu yana Beykent Üniversitesi’nde yüksek lisans öğrencilerine “Yapım Yönetimi” dersleri vermektedir. Ayrıca çok sayıda üniversite, STK ve firmalara “Proje Yönetimi” ve “Kariyer Yönetimi” eğitimleri vermiş ve vermeye devam etmektedir.

Editör: U. G.