Maden kazasında yaralanan işçinin kimliği belli oldu! Maden kazasında yaralanan işçinin kimliği belli oldu!
Hakkari'nin Çukurca ilçesinin karşısındaki Irak toprakları içinde yer alan Metina Vadisi ile Zap, Avaşin ve Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Kilit hava destekli kara harekatından peş peşe gelen acı haberler ülkemizi yasa boğdu.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bir askeri üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 3'ü ağır 8 askerin yaralandığını açıklamıştı. Peş peşe yapılan açıklamalarda yaralı askerlerimizin de acı haberi geldi. Buna göre şehit sayısı 9’a yükselirken yaralı sayısı 4 oldu.
Acı haberlerin ardından siyasetçilerden ve kamuoyundan gelen tepki ve taziye açıklamaları gelmeye devam ediyor.
CEM DERELİ: BAŞKA TÜRKİYE YOK
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli,  acı haberlerin  ardından üzüntülerini paylaşarak terör ve terör işbirlikçilerine tepki gösterdi.
Türkiye’nin her saldırı karşısında daha fazla kenetlenmek zorunda olduğunu belirten Dereli; “Irak'ın kuzeyinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına sabır ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu acıları paylaşırken ülkemizin geleceği ve güvenliği açısından daha fazla kenetlenmek zorundayız. Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin her kardeşimizin kanı yerde kalmayacak mücadele ettiklerini görüyor ve onlar için dua ediyoruz.
Ülkemizin üzerinde geçmişten olduğu gibi bugün ve gelecekte aynı tehdit ve saldırılar olacaktır. Bu güzel ülkemizin vatandaşları olarak tüm siyasi kutuplaşmaların ötesinde hepimiz terör bu saldırılar karşısında dimdik durabilmeliyiz. Başka Türkiye yok. Tüm şehitlerimizi rahmet ve saygı anıyor, ailelerimize ve ulusumuza sabır diliyorum”
Editör: Şeyma Kaya