Gabonlu Dina ölmeden önce neden kaçıyordu? Gabonlu Dina ölmeden önce neden kaçıyordu?

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, beraberinde Meclis Başkanı Yusuf Hüseyin Arslan, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Serhat Dereli, Fatih Özlütük, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat Tan, Sedat Kara, Deniz Saraç, Genel Sekreter Alper Püren ve Genel Sekreter Yardımcısı Recep Acar ile birlikte yerel seçimler sonucunda belediye başkanı olarak seçilen Çaycuma ilçe ve belde Belediye Başkanlarını ziyaret etti.  

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Başkan Zekai Kamitoğlu "Yerel seçimler sonucu halkın iradesiyle Belediye Başkanı olarak seçilen Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı Turhan Okumuş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç ve Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek'i ziyaret ettik ve kendilerini tebrik ettik. Kendilerine kurumlar arası iş birliği içerisinde çalışacağımızı belirttik. 

Sayın Belediye Başkanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine başarı ve kolaylıklar diliyoruz" dedi.

Editör: Tuğçe Atalar