Olay, dün sabah Fatih Sitesi mevkisinde meydana geldi. Murat Dursun Parlak, 4 yıl dini nikahla birlikte yaşadığı, bir süre önce de ayrıldığı Buket Yusufoğlu'nun evinin önüne gitti. Murat Dursun Parlak, burada Buket Yusufoğlu'nun otomobilinin lastiklerini kesti. İkili daha sonra tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Murat Parlak, Buket Yusufoğlu'nu 6 bıçak darbesiyle yaralayıp, kaçtı. Buket Yusufoğlu, sağlık ekiplerince Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

POLİS YAKALADI

Kaçan Murat Dursun Parlak da dün polis ekiplerince Kilimli ilçesinde yakalandı. Murat Dursun Parlak, polisteki ifadesinde; Buket Yusufoğlu'nun aynı binadaki N.U. ile ilişki yaşadığını öğrendiğini söyleyerek, "Verdiğim paraları ve aldığım eşyaları geri istememe rağmen vermedi. Emniyete dilekçe yazarak eşyalarımı geri istedim ama sonuç alamadım. N.U. ile yaptığım görüşmede bana Buket'in cinsel içerikli videolarını ve mesajlarını gösterdi" dedi.

Zonguldak'ta kaçak silah operasyonu!  2 bin 89 kişi yakalandı! Zonguldak'ta kaçak silah operasyonu! 2 bin 89 kişi yakalandı!

TUTUKLANDI

Şüpheli, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Burada görüntü alan gazetecilere de Murat Dursun P. "Az bile yaptım az. Benim ekmeğimi yiyip, benim arabam ile namussuzluk yaptı. Pişman değilim" dedi.

Murat Dursun Parlak (51) savcılık ifadesinden sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Editör: U. G.