Ak Parti’nin Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş Taşbaca Mahallesi’nde yeni seçim bürosunu açtı. Açılışa Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ile birlikte çok sayıda partili katılım sağladı.

Açılışta konuşmasını yapan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Bektaş “bir oy almak için namus sözü verenlere inanmayın” dedi.

Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar! Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar!

Bektaş’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

“Bir oy için sizlere iş sözü verenlere inanmayın. Kozlu’da en fazla istihdamı ben sağladım. Bundan sonrada ben sağlayacağım. Belediyecilik dışarıdan görüldüğü gibi değil. Belediyenin maaşlarını karşılayacak geliri yok. İşte bu noktada fark ortaya çıkıyor. Biz maaş ödeyemeyen belediye olmadık olmayız da. Bir oy için şeref namus sözü verenler yalancıdır. Şeref namus sözü vatan için verilir.  Onlarla dolaşsak on evde kim var birini tanımazlar. Biz hastasını da biliriz, derdini de biliriz. Merkezi hükümet biziz. İşte Ankara köprümüz vekilimiz de burada. O sizlerin ve bizlerin Ankara’da ki köprüsü. Bana darılmış, kırılmış olabilirsiniz. Ancak belediyecilik gönül işidir. Biz gönüllerin belediyeciliği yapıyoruz. Belediyecilik ağlama yeri değildir” dedi.

Editör: U. G.