Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Genel Maden İşçileri(GMİS)Merkez Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette, Genel Maden İşçileri(GMİS)Merkez Şube Başkanı Aysel Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Zonguldak spor camiası yasta... Teknik adam vefat etti Zonguldak spor camiası yasta... Teknik adam vefat etti

Kocabaş; ‘Hep birlikte TTK’ya işçi aldırmamız gerek’

Genel Maden İşçileri(GMİS)Merkez Şube Başkanı Aysel Kocabaş, “Zonguldak’ın çalışana ihtiyacı var. Hep birlikte TTK’ya işçi aldırmamız gerek. Hep birlikte olup yer altı ve yer üstüne işçi aldırmamız gerek.  Milletvekillerimize maalesef ulaşamıyoruz. Ben buraya 40 bin işçiyle başladım. TTK varsa Zonguldak var. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum”

Erol;  ‘Cem Dereli Zonguldak’ta ses getirdi’

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol,  Cem Dereli’nin Zonguldak’ta büyük bir ses getirdiğini söyleyerek, “Cem Dereli kardeşimiz aday. Zonguldak’ta büyük bir ses getirdi. Yarış yeni başladı. 60 günlük bir süre var. Tüm kurumlara, mahallelere sıkılmadık el bırakmayana kadar seçim programı yaptık. Halkımıza yeniden büyük Zonguldak, Yaşanılabilir Zonguldak için projelerimizi anlatacağız. Zonguldaklılar kendilerine mecra aramaktalar”diye konuştu.

Dereli: ‘Sendika kültürünü biliyorum’

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise, “Bir kadın olarak sendikal mücadelenin içinde yer almanız mutluluk verici. Kadın elinin herşeye değmesi gerek. Zonguldak Türkiye’nin en büyük köyü. Bu yönetim kafa devam ettiği takdirde, Zonguldak ilden ilçe dönen tek yer olacak. Zonguldak Belediyesinin kendi bütçesi kendine yetecek diye düşünüyoruz. Ankara’dan kaynak aktarmak mümkün değil. Babam Üzülmez Şube’de sekreterlik yapmıştı. Sendikada kültürü bilirim.  Zonguldak enerji üssü. Zonguldak’a bir bakanlık verilmedi. Kentle beraber herşey gerilemiş”dedi.

Editör: Tuğçe Atalar