Başkent Zonguldaklılar Derneği Genel Başkanı Tuncay Gençer ile Yönetim kurulu üyeleri Yaşar Okur ve Atay Sağtekin Zonguldak’a gelerek birtakım ziyaretlerde bulundu.
Dernek yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Hayri Bulazar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz Genel Maden-iş Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Ziraat Bankası Bölge Başkanı Oktay Karademir’i ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Zonguldaklılar Derneği olarak, Batı Karadeniz ve Zonguldak’ın sorunları ve bu sorunlara uygulanabilecek çözümler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yönetim Kurulu Üyes, Yaşar Okur; “Yoğun bir tempoyla ilimiz ve bölgemizin gelişimi vizyonu üzerine birinci derece muhataplarıyla yaptığımız sohbetlerden keyif aldık. Özlemişiz. Devamında buluşmak üzere inşaallah” dedi.











