Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci Dedeman Otel’de düzenlediği proje tanıtım toplantısı ile Kozlu halkı için yapacaklarını açıkladı.

Altuğ Dökmeci’nin proje tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, ilçe başkanları, geçmiş dönem il ve ilçe yöneticileri, önceki dönem milletvekilleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

31 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ!
CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan açılış konuşmasını yaparak 31 Mart Seçimleri'nin önemine vurgu yaptı Arslan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
"Bugün burada proje tanıtım toplantısı için bir aradayız. Sayın il başkanım, genel başkan yardımcım, milletvekilim, önceki dönem belediye başkanım, Tahsin Başkanım, ilçe başkanlarım, kadın kolları başkanlarım, gençlik kolları başkanlarım ve yönetim kurulu üyeleri hoş geldiniz. 31 Mart çok önemli bir seçim. 31 Mart'ta biz kazanacağız. Altuğ başkanımla birlikte Kozlu Belediyesi'nin Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağı sizlerle tekrardan dalgalandıracağız."

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ise konuşmasında şöyle dedi;
“Zonguldak'ın nüfusu arkadaşlarımızın iktidara geldiği günden bugüne kadar her geçen gün azalıyor. Zonguldak'ın ödemiş olduğu verginin karşılığını Zonguldak alamıyor. Bu anlamda da büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bir şey duyduk. Ve çok şaşırdık. Arkadaşın bir tanesi Zonguldak'ın merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim arabasından çalınan Onuncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı'ndan rahatsız olmuş. Diyor ki ‘böyle bir şey diyor olabilir mi’ diyor. ‘Bunlar, bunları çalınca, size oy verecekler mi’ diyor. Zonguldak'ta 25 tane seçim bölgesinin 13’ünü Cumhuriyet Halk Partili belediyeler yönetmiyor mu kardeşim? Marşlar ile mi verdi bu vatandaşlar. Başkanımla beraber Zonguldak'ta Kozlu’da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vereceğinize en ufak bir şüphem yok."

RANTTAN KURTARILMA VAKTİ!

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul Kozlu'nun ve Zonguldak'ın ranttan kurtarılması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Zonguldak’ı Kozlu’yu ranttan kurtarmamız gerekiyor. İnsana dokunan, adil, adaleti, eşit hizmet veren bir belediyecilik anlayışına kavuşturmamız gerekiyor. Bu noktada çok kıymetli, değerli öz evladı Ereğli gibi sosyal demokrat anlayışı yönetilen büyük bir belediyeyle çok ciddi tecrübeler kazanmış bir kişi. Belediye başkan adayı olarak, belediye genel merkezimiz ve adaylığı açıklandığından beri diğer aday adaylarının desteğiyle birlikte çalışmalarına devam ediyor. Çünkü Kozlu, daha iyi hizmeti hak ediyor. Kozlu, sosyal demokrat bir belediyeciliği hak ediyor. Kalpten gelen, yürekten gelen, içten gelen onuruyla, şerefiyle beraberce yönetilmeyi hak ediyor. Bu noktada Altuğ başkanıma ve birbirinden kıymetli belediye meclis üyesi arkadaşlarıma çok inanıyorum göreve geldiklerinden sonra çok ve Kozlu’nun geleceğe daha umutla bakacağına inanıyorum. Ama bunun için sadece onların çalışması yeterli değil. Cumhuriyet Halk Partililer olarak Zonguldak olarak hep beraber en az onlar kadar mücadele etmek zorundayız. Yılmayacağız, bıkmayacağız ve hem Kozlu’da hem Zonguldak'ta, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını bir kez daha dalgalandıracağız. Bundan eminim yolumuz açık olsun.

ARTIK VEDALAŞALIM! YENİ NESİL BELEDİYECİLİK GELECEK!

Ünlü yorumcu Sinan Engin Kömüspor için TFF’ye seslendi Ünlü yorumcu Sinan Engin Kömüspor için TFF’ye seslendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz bir Kozlulu olarak yeni nesil belediyecilik için Altuğ Dökmeci'ye destek istedi. Ali Bektaş'ın yaptığı yardımları eleştirdi. Yavuzyılmaz konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
"Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın icraatlarımız diye reklamlarını gördüm. Diyor ki icraat olarak ‘5600 vatandaşımıza kömür, odun yardımı yaptık. İktidarda AK Parti yok mu? AK Parti vatandaşı kömüre, gıdaya, oduna muhtaç ediyor. Sonra da belediye başkanı 5600 vatandaşa yardım yapmış. Biz bu yardımın katbekat fazlasını yapacağız ve AKP gibi yoksulluğu yönetmek için değil, yoksulluk bitirmek için kazanacağız. Değerli dostlar, giyim ihtiyaçları noktasında yardım yapıldığını yazmışlar. Pandemi döneminde maske, deprem, kolonya dağıtmıştır. Icraatları bunlar. Bunları AK Parti hükümetinin zaten yapması gerekiyordu. Açık vazifesi bu ayrıca AK Parti'nin görevini yapmadığının bir kanıtıdır.

Kozlu nefes almanın zorlaştığı bir yer haline geldi. Değerli dostlar Kozlu’da artık şunu görmek gerekiyor. Neden değişim değişim diyoruz? Neden değişimin mimarı dedik ilçe başkanımız Merve Arslan'a. Değişimin mühendisi diyoruz Altuğ Dökmeci’ye Çünkü Kozlu’nun gerçekten değişime ihtiyacı var. Kozlu, Zonguldak il genelinde, özellikle merkez hattında nüfusu artan ve en hızlı büyüyen durumunda. O nedenle Kozlu’da yeni nesil bir belediyeciliğe ihtiyaç var. Yani şunun altını çizmek gerekiyor. Ali Bektaş'tan Kozlu bıkmış vaziyette. Ali Bektaş'la vedalaşalım. Artık genç, yeni nesil belediyeciliği hayata geçirecek herkesin dokunacağı, tıpkı belirli bir yaşa gelmiş belediye başkanını seçelim.

BETONDAN BİNADAN DEĞİL İNSANA DOKUNAN PROJELER!
Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci projelerini tanıtırken betondan binadan projelerden değil sosyal projelerden oluşturduklarını ifade etti. Kozlu'nun ihtiyacının binalar değil insanların sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade eden Dökmeci'nin projeleri şu şekilde:

Editör: U. G.