Türk Hava Yolları Zonguldak İstanbul seferlerine 28 Mayıs tarihinden itibaren başlıyor. Seferler Salı, Perşembe ve Pazar günü yapılacak. Bilet satışları başladı. 
Yine Zonguldak – Almanya arasında ise Corendon Hava Yolları tarafından seferlerin 24 Haziran’da başlatılması planlanıyor. Almanya Münster- Zonguldak arasında yapılacak seferler için bilet satışları başlarken ilk etapta haftada bir sefer yapılacağı açıklandı.
Z Haber’e konuşan Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, Türk Hava Yolları’nın Zonguldak İstanbul seferlerine 28 Mayıs Corendon Hava Yolları’nın ise 24 Haziran’da seferlere başlamasının planlandığını söyledi. Özşahin daha önce başlayacağı duyurulan Zonguldak- Düsseldorf arasındaki uçuşlar ve firmalarla ilgili kesinlik kazanan bir durum olmadığını gelişmeye göre kamuoyunun bilgilendirileceğini söyledi. 
Havaalanında pist uzatma alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Özşahin, uçuşlara engel bir durumun olmadığını belirterek; “Biz tüm tedbirleri alarak geçen yıllarda olduğu gibi hizmet vermeye hazırız. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde çizilen plan dahilinde tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.