42 ilde eş zamanlı operasyon! Zehir tacirleri yakalandı! 42 ilde eş zamanlı operasyon! Zehir tacirleri yakalandı!

Zonguldak Alaplı’da ilginç bir seçim süreci yaşandı. Mevcut başkan ve CHP Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin oylarda erime sinyallerine rağmen seçimin favori ismi.
Tekin’i en çok rahatlatan ise Cumhur İttifakı’nın tek aday üzerinde kenetlenememesi oldu. İttifak olarak tek aday beklentisi uzun süre devam ettiği için Ak Parti ve MHP ayrı ayrı çıkmak zorunda kaldıkları sahada çok aktif olamadı. 
MHP Adayı İsmail Öztürk’ün Cumhur İttifak’ının adayı olması beklentisi gerçekleşmeyince CHP kanadı rahat bir nefes aldı. 
Ak Parti adayı olan eski TSO Başkanı Recep Ocak ise başladığı yere göre çok daha iyi konumda gözükse de Ak Parti tabanı dışında farklı kanatlardan beklediği desteği bulamamış görünüyor.
İsmail Öztürk kanadında ise hayal kırıklığı var. İttifak adayı olarak çıkmaya hazırlanan İsmail Öztürk eski Ak Partili bir isim olduğu için, Ak Parti camiasında da karşılık buluyor ancak Nuri Tekin’i destekleyen kitlelerden oy alması pek mümkün görünmüyor.
Nuri Tekim seçim sonucu için rahat görünse de recep Ocak ve İsmail Öztürk faktörü nedeniyle oylarda erime sinyalleri de dikkat çekiyor.

Editör: U. G.