Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye Başkan Yrd. Yaşar Çevik, Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri Sahil Park, 100. Yıl Sahil Park ve Karşıyaka Cumhuriyet Parkında incelemelerde bulundu.
Geçtiğimiz yıl olumsuz hava koşulları nedeniyle büyük hasarın meydana geldiği Alaplı Sahil Park'ta yapılacak olan düzenleme ve yenileme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Tekin, “Geçtiğimiz Kasım ayında Batı Karadeniz bölgesinde büyük bir felaket yaşadık. Alaplı’mızda, Sahil Park’ta olumsuz hava koşulları sonrası büyük hasar meydana gelmişti. Basketbol sahamız, tenis kortumuz kullanılamaz hale geldi. Çocuk parkımızda büyük hasar oluşmuştu. Oyun ve oturma gruplarımızın birçoğu yıkılarak kullanılmaz hale gelmişti. Halkımızla el ele vererek büyük bir temizlik çalışması yapmıştık ancak deniz dolgu alanındaki hasar çok büyük olduğu için ekip arkadaşlarımızla birlikte neler yapabiliriz diyerek yerinde inceledik. Öncelikle Sahil Parkımızda eksiklerini gidermek için çalışmalara başladık. Oturma alanlarını yenileyerek düzenlemeler yapacağız. Sahil Parkımızı yaza hazır hale getireceğiz. Eskisi gibi yine çok güzel ve cıvıl cıvıl olacak. Bu yıl birçok etkinlikleri burada hep birlikte yapacağız.” dedi.

Kozlu Belediyesi'nde neler olmuş? Dökmeci yolsuzluğu açıkladı! Kozlu Belediyesi'nde neler olmuş? Dökmeci yolsuzluğu açıkladı!

Editör: Tuğçe Atalar