LPG'ye indirim geliyor! Tabela değişiyor! LPG'ye indirim geliyor! Tabela değişiyor!
Saba Tümer’in YouTube programına konuk olan Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye 2014'  şampiyonu Zonguldaklı Hasan Doğru ile ilgili anısını anlattı.
Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Esat Yontunç ile gittikleri milli maçta 'O Ses Türkiye 2014' şampiyonu Hasan Doğru ile karşılaştığını düşünerek anısını şu şekilde anlattı:
"O Ses yarışmacısı Hasan var, şampiyon olmuştu. Bir gün milli maçta Hasan'ı gördüm. O dönem O Ses'in şampiyonlarını yılbaşında ekrana çıkarma kararı almıştık, özel bir bölüm yapacağız. Hasan'a 'Ne yapıyorsun? Yılbaşında beraberiz' dedim. 'Ne yapacağız?' dedi. 'Ne yapacaksın şarkı söyleyeceksin' dedim. 'Kim söyleyecek abi?' dedi. 'Sen söyleyeceksin, benim söyleyecek halim yok herhalde! Sakın program yapmıyorsun, arayacaklar seni. Kaçarın yok, şarkı söyleyeceksin' dedim.
Esat geldi, kiminle konuştuğumu sordu. 'O Ses Hasan'la konuştum' dedim. Nerede olduğunu sordu. Baktı, 'Manyak mısın, o Hasan değil' dedi. Konuştuğum kişinin de ramazanda bizim kanalda çıkan imam arkadaş olduğunu söyledi. İmam arkadaşımıza 'Yılbaşında beraberiz, sakın program yapma' dedim. Hayatım bu tip skandallarla geçti" dedi.
Editör: Şeyma Kaya