Zonguldak’ta yaşanan trafik kilitlenmesinin nedeninin Fevkani Köprüsü’ne takılan iş makinesi olduğu belirtildi. Ayrıca halk arasında konuşulduğu ve basında yazıldığı gibi; yıkılması gündemde olan Fevkani Köprüsüyle ilgili herhangi bir prova yapılmadığı öğrenildi.

BEŞ BİN LİRA CEZA YEDİ
Zonguldak’ta akşam saatlerinde  alışagelen trafik yoğunluğunun ötesinde şehrin tamamen kilitlenmesine neden olan olayın 34 FNM 197 plakalı uzun aracın Fevkani Köprüsü’nden geçemeyip takılmasından kaynaklandığı belirtildi. Araç sürücüsüne, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek, sürücü belgesini yanında bulundurmamak ve gabari dışı yük yükleme yaptığı için 5 bin 98 lira para cezası uygulandı.

EKİPLER SEFERBER OLDU
Olayın meydana gelmesi ile tüm kavşaklar ve Zonguldak şehir merkezine inen – çıkan yollar kilitlendi, uzun kuyruklar oluştu.
İş makinesi sıkıştığı yerden kurtarılamadığı için trafiği ulaşıma açmak ise mümkün olmadı.
Kilimli yönüne gidecek olan sürücüler Kadırga- Kapuz istikametine yönlendirilirken kilit noktalarda bulunan trafik ekipleri de çaresiz kaldı.

Ak Parti toplandı! Selim Alan neden kaybetti? Ak Parti toplandı! Selim Alan neden kaybetti?

PROVA DEĞİL GERÇEK
Fevkani Köprüsü’nün yıkıldığında ortaya çıkabilecek trafik yoğunluğunu ölçme amacıyla tatbikat yapıldığı bilgi ve iddialarının doğru olmadığı aksine bu sefer köprüye takılan iş makinesinin neden olduğu kaos nedeniyle sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

Editör: Melisa Sapaz