MHK, 12 Ekim Pazar günü saat 14.30’da Çayeli Stadı’nda oynanacak olan temsilcimiz Zonguldakspor – Çayelispor arasındaki maçı Balıkesir Bölgesi’nden Berkay Ağış’ı atadı. Ağış’ın yardımcılıklarını ise Halil Tolgahan Demir ve Yasin Emre Ceylan yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Engin Uğur oldu.

Zonguldakspor, disipline sevk edildi!
Zonguldakspor, disipline sevk edildi!
İçeriği Görüntüle

BERKAY AĞIŞ, ZONGULDAKSPOR MAÇINI YÖNETECEK

Balıkesir Bölgesi hakemi Berkay Ağış, kariyerinde ilk kez temsilcimiz Zonguldakspor maçını yönetecek. Ağış, şuana kadar kariyerinde 56 maç yönetirken, 320 sarı, 27’de kırmızı kart çıkardı.

ZONGULDAKSPOR 4 PUANLA 9. SIRADA

Temsilcimiz Zonguldakspor ligde oynadığı 5 maçta 4 beraberlik 1 yenilgi alarak, 4 puanla 9. sırada yer alıyor. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 5 maçta kalesinde 3 gol görürken, rakip filelere ise sadece 2 gol atabildi.

ÇAYELİSPOR 4 PUANLA 12. SIRADA

Çayelispor ise oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik , 3 yenilgi ile 4 puanla 12. sırada yer alıyor. Çayelispor, bu 5 maçta 4 gol atıp 12 gol yedi.