Nesine 3.lig 4.grupta Zonguldakspor Pazar günü sahasında Kahramanmaraş İstiklalspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maç 14.00’da Karaelmas KemalKöksalStadı’nda oynanacak.
Zonguldakspor 36 puanla 4., rakip İstiklalspor ise 35 puanla 5.sırada bulunuyor.
YÖNETİM-FUTBOLCULAR GÖREVİNİ YAPIYOR, TARAFTAR YETERSİZ
Zonguldakspor tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu Demir ailesinin ve yönetimin üzerine düşen göreve yaptığını ancak taraftar olarak yeterli sayıya ulaşamadıklarını belirterek sitemde bulundu.
ZEKİ BEYBEYOĞLU TEPKİ VE SİTEM DOLU
Zonguldakspor tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu’nun sitem dolu mesajı şöyle: “Eyy saygı değer Zonguldak halkı, taraftarları, şehri önde gelen bürokratları, sendikaları başkanları lafa geldimi Zonguldakspor, icraata geldimi sıfır. Yazıklar olsun bu şehre. Takım şampiyonluk yolunda. Evet şartlar zor imkanlar zor bir Demir alisi var başka kimse yok. Tribünler bomboş. İlçeler maça gelmiyor. Herkes kendi derdinde. Önce Zonguldakspor kardeşim. Bu şehir amatörde bile 20 bine oynadı. Ne oldu bize bizlere tamam iş var güç var ama bir pazar 90 dakika gel beraber kardeşim. Haydi el birliği ile çıkaralım bu şehri üst lige haydi Zonguldak sağ grup sol grup biz zaten abi kardeşiz. Bizden başka kimse yok ama lakin bu takım inşallah şampiyon olur olmaz zaman ben görecem şovmenleri. Valla billahi zoruma gidiyor. Yeter ya şehrin bir göz bebeği var oda Zonguldakspor başka yok yok yok. Bizim kimseden korkumuz da yok. Allah’tan başka. Kim bu şehre sahip çıkmıyor bu şehirden ekmek yiyorsa rabbim bilir işini.
Haydi gerçek Zonguldakspor sevdalıları sağ-sol maraton fark etmez. Yeter ki gel sahip çık. Yaşa ZONGULDAKSPOR”