***Akınspor son 7 maçta 1 beraberlik 6 galibiyet ile 19 puan toplarken, Kilimli Belediyespor ise son 8 maçta 8’de 8 yaparak 24 puan topladı.  
**Bu iki takımın mücadelesi  ve sonucu ise futbol severler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı.  

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Aytunç Topaloğlu sezonunun ikinci devresinin 14. Hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı.  
Ligin 14. hafta maçında Alaplı Belediyespor deplasmanda Kilimli Belediyespor’a 1-0 mağlup olurken, Akınspor ise Yenimahallespor’u 3-0’la geçti.  
Bu sonucun ardından 32 puana ulaşan Akınspor, Alaplı Belediyespor’un yenilmesinin ardından ikinci sıradan liderlik koltuğuna oturdu.  Alaplı Belediyespor’u 1-0‘la geçen Kilimli Belediyespor ise 31 puanla üçüncü sıradan ikinci sıraya yerleşirken, Alaplı Belediyespor ise 30 puanda kaldı ve  birinci sıradan üçüncü sıraya düştü. 
İkinci devrenin 14 hafta karşılaşmasında ise toplam 30 gol atılırken, en gollü maç ise Çaydeğirmeni Belediyespor ile Elvanpazarcıkspor müsabakasında oldu.  Çaydeğirmeni Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde genç takımla sahaya çıkan Elvanpazarcıkspor’a acımadı ve sahadan 14-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

KRİTİK KARŞILAŞMADA AKINSPOR İLE ALAPLI BELEDİYESPOR KARŞILAŞACAK 
Ayrıca ikinci devrenin 15. Hafta maçları da 14-15 Ocak tarihinde oynanacak maçlar ile devam edecek. 14. Haftayı galibiyetle kapatan ve ilk iki sırayı alan 32 puandaki Akınspor ile 31 puandaki Kilimli Belediyespor 15. Hafta maçında karşı karşıya gelecek. Bu önemli ve kritik karşılaşma ise 15 Ocak Pazar günü saat 13.30'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak. 

AKINSPOR 31 PUANLA LİDER
Akınspor ligde oynadığı 13 müsabakada 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 32 puanla lider durumda. Kırmızı-beyazlı takım 13 maçta rakip filelere 40 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

AKINSPOR SON 7 MAÇTA 19 PUAN TOPLADI 
Ligde sadece 8. hafta maçında  deplasmanda Mavi Şimşekspor’a 1-0 mağlup olan Akınspor, bu maçın ardından oynadığı  son 7 maçta 1 beraberlik 6 galibiyet ile 19 puan toplayarak müthiş bir seri yakaladı. Akınspor kendi saha ve seyircisi önünde 15. Hafta maçında Kilimli Belediyespor’u yenerek hem liderliğini sürdürmek istiyor hemde galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 

KİLİMLİ BELEDİYESPOR 31 PUANLA İKİNCİ SIRADA
Kilimli Belediyespor ise oynadığı 13 müsabakada 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 31 puanla ikinci durumda. Sarı-siyahlı ekip 13 maçta rakip filelere 42 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR SON 8 MAÇTA 24 PUAN TOPLADI
Kilimli Belediyespor’da Hüsnü Akın’ın görevi bırakması ile 5. hafta itibariyle takımın başına geçen tecrübeli teknik adam Selahattin Bayar, çıktığı 8 maçta 8’de 8 yaparak 24 puan toplayarak  Kilimli Belediyespor’u şaha kaldırdı.  Sarı-siyahlı ekip  ligin 15. Hafta maçında deplasmanda lider Akınspor’u yenerek hem liderliğe oturmak istiyor hemde galibiyer sayısını 9’a çıkarmak istiyor. 

LİGİN 14. HAFTA MAÇLARINDA ALINAN TOPLU SONUÇLAR 
Ereğli Yenimahalle0-3Ereğli Akınspor
Gelikspor3-1Mavi Şimşekspor
Kozlu İhsaniyespor1-1Perşembe Belediyespor
Kilimli Belediyespor1-0Alaplı Belediyespor
Çaydeğirmeni Belediyespor14 -1Elvan Pazarcıkspor
Çaycumaspor0 - 5Filyos Sefercikspor

LİGİN 15. HAFTA MAÇLARI
Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor     - Çaycumaspor
Filyos Sefercikspor- Gelikspor
Mavi Şimşekspor    - Çaydeğirmeni Belediyespor
Elvan Pazarcıkspor- Kozlu İhsaniyespor
Perşembe Belediyespor    -Ereğli Yenimahalle
Ereğli Akınspor - Kilimli Belediyespor

PUAN DURUMU