Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; planlama sürecine dair teknik detaylar, yapılan revizyonların kapsamı ve hedeflenen düzenlemeler ele alındı. Katılımcıların görüş ve önerileri dinlenerek karşılıklı istişare ortamı oluşturuldu.

Toplantıya; Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri, Harita Mühendisleri, Jeoloji Mühendisleri, Maden Mühendisleri, Makina Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri Temsilcilikleri ile Kadastro Müdürlüğü temsilcileri katılım sağladı.

Deniz Yavuzyılmaz’dan akaryakıttaki fahiş zamlara karşı kanun teklifi
Deniz Yavuzyılmaz’dan akaryakıttaki fahiş zamlara karşı kanun teklifi
İçeriği Görüntüle

Kentimizin planlı, sağlıklı ve sürdürülebilir gelişimini hedefleyen Revizyon İmar Planlarına yönelik çalışmaların titizlikle sürdüğü, sürecin ilgili paydaşlarla iş birliği içerisinde yürütüldüğü ifade edildi.