AK Parti Zonguldak Merkez İlçe eski Başkanı Halit Gülay'ın kızı Hira Gülay ile Fatma ve İzzet Üyüm çiftinin oğlu, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Üyüm, düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.
Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bulunan Berk Wedding Hall Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nikâh töreninde genç çiftin mutluluğuna aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli ortak oldu. Çiftin nikâhını Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci kıyarken, salonda duygu dolu ve renkli anlar yaşandı.
Düğün töreni, Zonguldak'ın siyaset, akademi ve sivil toplum dünyasından önemli isimleri de bir araya getirdi. Törene AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ile çok sayıda siyasetçi, belediye temsilcisi, sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve davetli katıldı.
Yoğun katılımla gerçekleşen düğünde davetliler, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmazken, Hira Gülay ve Fatih Üyüm gece boyunca tebrikleri kabul etti. Müzik eşliğinde eğlencenin geç saatlere kadar sürdüğü törende renkli görüntüler oluştu.
Z HABER olarak Gülay ve Üyüm ailelerini tebrik ediyor, Hira ve Fatih Üyüm çiftine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.







