Savaş Çiloğlu önceki gün Avukat Ali Osman Odabas - Hikmet Odabaş Parkı açılışının ardından Av. Ali Osman Odabaş’a doğup büyüdüğü, sokaklarında oynadığı Çaycuma’yı unutmadığı için teşekkür etti.

Çiloğlu paylaşımında diğer iş insanlarına da seslenerek “kentinize hizmet edin” çağrısında bulundu

Savaş Çiloğlu’nun paylaşımı şu şekilde:
Zonguldak’ın ve Çaycuma ilçemizin yetiştirdiği değerli Hukuk İnsanı Ali Osman Odabaş’ın katkılarıyla yapılan Avukat Hikmet Odabaş – Avukat Ali Osman Odabaş Parkı  halkımızın hizmetine açıldı.

Yapılan her iyilik kalıcıdır, her iyiliğin bir karşılığı kesinliklerle vardır. Sayın Odabaş’a ve rahmetli eşine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Sayın Odabaş, doğup büyüdüğü, sokaklarında oynadığı ilçemizi unutmadı. Çocuklarımızın en güzel yerlerde oynamaları ve dinlenmeleri için park yaptırmak istemesi dernek olarak bizleri gururlandırdı, mutlu etti. Geleceğimiz olan çocuklarımıza gönüllerince oynayabilecekleri, eğlenebilecekleri bir park hediye etmek dünyanın en güzel mutluluğu olsa gerek… Dünyayı güzelleştirmek için var olan çocuklarımızın dünyasını güzelleştirmenden daha güzel ne olabilir ki…

Zonguldaklı profesörden kansere karşı yeni ilaç! Zonguldaklı profesörden kansere karşı yeni ilaç!

Çaycuma ve Çevre Koylerini Kalkındırma, Guzelleştirme ve Yardımlaşma  Derneği olarak Sayın Osman Odabaş’a doğup büyüdüğü Çaycuma’ya yaptığı bu anlamlı proje için teşekkürü bir borç biliyoruz. Açılış töreninde de gördük ki Ali Osman Odabaş ismi Zonguldak ta toplumun her kesimi bir araya getirmiş adeta Zonguldak için birlik beraberlik günü olmuştur.

Bununla birlikte bölgemizde yaşayan, doğup büyümüş iş insanlarımıza da çağrıda bulunmak istiyoruz. Dünyayı güzelleştirmek çevrenizi güzelleştirecek başlar. Bu toprakların ekmeğini yiyen, suyunu içen siz değerli iş insanlarımızı böyle anlamlı projeler hayata geçirerek ilçemizi ve ilimizi daha da yaşanabilir bir kent haline getirmenizi çok arzuluyoruz. Bundan sonra “Avukat Hikmet Odabaş – Avukat Ali Osman Odabaş Parkı” adı Çaycuma tarihindeki yerini alacak ve Odabaş ailesi asla unutulmayacak… Biz isteriz ki tüm hayırsever iş insanlarımızın isimleri bu topraklarda kalıcı olsun, güzel eserler ile anılsınlar. Sayın Osman Odabaş’a teşekkür ederken ilçemizin değerli hayırseverlerini de böyle anlamlı projelerde görmek istediğimizi ifade etmek isterim.”

Editör: U. G.