İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nednei ile bir kutlama mesajı yayımladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılında Yavuz Erkmen şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyetimizi ilan ettiğimiz 29 Ekim 1923’e giden yolda önemli taşlardan biri olan bağımsızlığımızın ifadesi Türk Milletinin Meclisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılında bunun gururunu milletçe yaşarken, bu gururu bize yaşatan başta cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kurtuluş savaşımızın kahramanları aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Böyle önemli bir günü çocuklarımıza bayram olarak armağan eden büyük önder, bugünün çocuklarının yarının büyükleri olacağını ve ülkeyi yöneteceğini söyleyerek çocuklarımızın eğitimine önem verilmesini, sevgi içerisinde yetiştirilmesini istemiştir.

Bugün çocuklarımız için bayram olduğu kadar milletimizin sesi olarak meclisimizin önemini daha da kıymetli hale getiren bir gündür. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek bir kez daha kuvvetler ayrımına dayalı güçlendirilmiş parlamenter sistemini savunup tek kişinin değil milletin kararının öne çıkmasını istiyoruz. Geleceğimizin ümidi çocuklarımızın fikri hür, vicdanı hür olarak yetişip Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacaklarına olan inancımız tamdır. Bunu da sağlayacak sistem güçlendirilmiş parlamenter sistemdir.

Başta çocuklarımızın olmak üzere tüm milletimizin bu büyük bayramı kutlu olsun. Evlere kapanmadan yine birlikte bu mutluluğu birlikte yaşayacağımız günler dileğiyle İYİ Parti Zonguldak ailesi olarak “BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN” diyor, Ne Mutlu Türküm Diyene diye haykırıyoruz.”

Editör: TE Bilişim