Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Zonguldak ziyareti sonrası 200 milyon TL ödenek Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

Özer geçtiğimiz Şubat ayında Zonguldak’a yaptığı ziyarette, "Zonguldak'ta eğitimin okul öncesinden liseye kadar, tüm kademelerindeki niteliği artırmayla ilgili ve 2022 yılında tamamlamak üzere 350 milyon TL'lik bir yatırımı kazandırmış olacağız" demişti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde de Rektörlük görevinde bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Mahmut Özer, Zonguldak genelindeki okulların tamir-tadilat ve deprem onarımları yapılması için ilk etapta Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğüne 200 milyon TL'lik ödenek gönderilmesi talimatı verdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun 200 milyon TL ödenek için Bakan Özer’e teşekkür ederek

“Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer'in talimatıyla okullarımızın onarımı ve deprem güçlendirmesiyle ilgili 200 milyon tutarındaki ödenek Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğümüze aktarılmıştır. Fahri hemşerimiz Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer'e ilimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı

Editör: TE Bilişim