Anadolu Aslanları İş Adamları belediyelerde! Anadolu Aslanları İş Adamları belediyelerde!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma savaşı veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yönetim,  ara transferde 9. transferi gerçekleştirdi. Kaleci Yüksel Egemen Yaylı’nın kaçışı ve kaleci Gökhan Siverek’in de takımdan ayrılması sonrasında kalecisiz kalan kırmızı-lacivertli temsilcimizde yönetim, uzun süre arayışta olduğu yeni kaleciyi sonunda buldu. Yönetim, Ankaraspor'un alt yapısında yetişen ve

sezon başında 3. Lig ekiplerinden Anadolu Üniverstesi Gençlik ve Spor'a transfer olan 20 yaşındaki genç kaleci Bayram Kılıç ile anlaşma sağladı.

Genç kaleci  Bayram Kılıç, bu akşam saatlerinde Zonguldak’a gelerek, tesislere yerleşti. Kaleci Bayram Kılıç, yarın yönetim ile bir araya gelerek kendisini önce Kırmızı-lacivertli yapan imzayı atacak ardından ise takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

TÜRKİYE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ

Bilindiği gibi 2022 yılında Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Giresunspor’a 3-2 yenilen Ankaraspor’un genç kalecisi Bayram Kılıç, uzatma dakikalarında yediği hatalı golün ardından gözyaşlarını tutamamıştı.  Genç kaleciyi rakip Giresunspor kalecisi Ferhat Kaplan teselli etmişti.Ayrıca tüm Türkiye Bayram Kılıç'a ise çok üzülmüştü.

BAYRAM KILIÇ KİMDİR?

2004 Van doğumlu olan genç kaleci Bayram Kılıç, 5 yıl Ankaraspor, yarım sezon Anadolu Üniverstesi Gençlik ve Spor'da forma giydi. 1. Lig'de 1 maç, 2. Lig'de 10 maç, 3. Lig'de 2 maç, Türkiye Kupası 3 maç, U19 A 5 maç, U19 B 7 maç olmak üzere toplam 28 maçta 2 Bin 449 dakikada süre aldı.

Editör: U. G.