Ayı yavrularına Zonguldaklı köylüler sahip çıktı! Ayı yavrularına Zonguldaklı köylüler sahip çıktı!
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, turistik Karaelmas Turizm Ekspresi seferlerinin 12 Nisan'da ilk seferlerine başlayacağını duyurarak şu sözleri ifade etti:
"Bölgemizin tanıtımına ve turizm potansiyeline önemli katkı sunacak, Karaelmas Turizm Ekspresi Ramazan Bayramı’nın 3.günü 12 Nisan 2024’te ilk seferini gerçekleştiriyor.
Yoğun ilgi duyulan Kars Doğu Expresinden sonra ikinci kez Demiryolu vesilesiyle turizm amaçlı kullanılacak ekspres, Zonguldak ‘ımıza ayrı bir hareketlilik getireceğine inanıyoruz.
Tren seferi Ankara Kalecik’ten başlayarak , güzergâh olarak, Ankara, Kalecik, Çankırı, Çerkeş, Eskipazar ,Yenice, Safranbolu, Filyos, (Filyos tan otobüs ile Bartın, Amasra) ve son olarak Zonguldak hatlarında hizmet verecektir.
Yeşilin her tonunu taşıyan, binbir güzelliğin süslediği güzergaha sahip Karaelmas Ekspresin, turizm odaklı kullanımı bölgemize ekonomik anlamda da önemli katkılar sunacaktır.
Bu vesileyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sn. Nadir Alparslan’a teşekkür ediyorum.Zonguldak ‘ımıza ve Batı Karadeniz ‘e hayırlı olsun inşallah."Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir
Editör: Bekir Ekici