Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Mustafa Çağlayan, Murat Kotra ve Deniz Kavraz’ın açıklamalarına yanıt vererek "Artık insanları algı ile kandırma dönemi bitmiştir. Ruhuna el Fatiha!" dedi.

Sevilen taksici Niyazi Yalman hayatını kaybetti! Sevilen taksici Niyazi Yalman hayatını kaybetti!

Zaimoğlu tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"31 Mart yerel seçimlerinden sonra partimizde yaptığımız ilk toplantımız. Bir kez daha yineliyorum, değerli halkımıza teşekkür ediyorum. 
Öncelikle CHP’nin belediye başkanı sayın Tahsin Erdem yapacaklarını seçim dönemimde halkın gözünün içine bakarak bir bir anlattı. Tamamen bu söylenenler üzerinden şu an Zonguldak Belediyesi yönetiliyor. Bir tanesi makam aracı kullanılmamasıydı, bu yapıldı. Makam aracı kullanılmıyor. Kanayan yaramaz, Zonguldak Belediyesi önünde TC yazmamasıydı, yerine getirildi. Üçüncüsü de şeffaflık noktasında giderleri halkın bilgisine sunacağını söylemişti Tahsin Erdem, bu da yapıldı. Bazı siyasi çıkarımlar ortaya çıkarmaya çalışan  eski-yeni siyasetçiler var. Güya eleştiri yapmaya çalışıyorlar, seçim yenilgilerini atlatmaya çalışan zevatlar da var. Boş hayaller bunlar. Değerli belediye başkanımız Zonguldak Belediyesi’nin borçlarını ilan etti. Hiçbir şekilde ağlama emaresi sergilemedi. Tahsin Erdem’i biz eleştirmiyoruz diyenlere şunu söylüyorum: Siz zaten onu eleştiremezsiniz. Sizin durumuza düşmez. Kelime oyunları ile Zonguldak ve ülkeyi yönetmeye çalışanları halk, bu seçimde tespit etti. Bu da ortaya çıktı. Belediye Başkanlığı ağlama duvarı değil diyenler, sen 85 kiralık aracın önce hesabını ver! Hangi pişkinlikle bunu eleştirmeye kalkıyorsun! Artık insanları algı ile kandırma dönemi bitmiştir. Ruhuna el Fatiha!"

Editör: Bekir Ekici