SPOR

Yavuzyılmaz pulları Kömürspor’a teslim etti

Abone Ol

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un dün Devrek İlçe Stadı’nda oynadığı ve 1-0 galip ayrıldığı Uşakspor maçını tribünden izleyen CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,  maçın ardından Zonguldak Kömürspor’a destek amaçlı bastırdığı 2 bin adet puları Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetime teslim etti.

Zonguldak Kömürspor’u Uşakspor karşısında aldığı galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Yavuzyılmaz, ‘’Bastırdığım 2 bin adet Zonguldak Kömürspor pulunu kulüp yönetimine teslim ettim. Elimden geldikçe Zonguldak Kömürspor’umuza destek olmaya çalışıyorum. İnşallah daha da çok destek oluruz. Çünkü Zonguldak Kömürspor Zonguldak’ımızın göz bebeğidir. Tekrardan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi Uşakspor karşısında aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum’’dedi. 

Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a desteğinden dolayı teşekkür ederken, aynı desteği diğer Milletvekillerinden de beklediğini söyledi.