Yasemin Özdemir ve yeğeni Tuğba Yılmaz SMA hastası çocuklara yardım etmek için geri dönüşüm malzemelerinden, atık eşyalardan oluşan bir sergi düzenliyor. Sergi 21 ve 22 Ağustos'ta Esas67Burada AVM'de olacak.
‌Mayıs ayında birtakım kullanılmayan eşyaları boyamakla başlayan projede bugün onlarca ürüne sahip olan Özdemir ve Yılmaz sergiden elde ettikleri bütün geliri SMA hastası çocuklara bağışlayacak.
‌Projeyi tanıtırken Z HABER'e konuşan Yasemin Özdemir "Sosyal medyada, haberlerde hasta ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı gördüğümde yardım etmek için ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Hobi olarak atık boyama yapıyordum. Ürünlerimi SMA'lı bebeklere umut olmak için satmaya karar verdim. Yeğenim Tuğba Yılmaz da bu konuda bana yardımcı olmak istediğini söyledi. Birlikte Instagram hesabımız 'hobietkinligi' üzerinden ürünlerimizi satmaya başladık. Kısa sürede yoğun ilgi gördü. Başta Alparslan olmak üzere bütün Zonguldak kadınlarına bize destek vermeye çağrıyorum. Daha çok üreterek daha fazla katkı sağlayabiliriz." dedi.

Editör: TE Bilişim