"Kimse işten çıkarılmayacak" demişti! Bu sözler ne oldu Erol Başkan? "Kimse işten çıkarılmayacak" demişti! Bu sözler ne oldu Erol Başkan?

CHP Lideri Özgür Özel’in Zonguldak mitinginde Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’e destek isterken; “Güneyli – Kuzeyli – Trabzonlu” vurgusu kendisini dinleyen CHP’liler arasında şok yarattı. İsim vermeden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Selim Alan’ın Güneyli olduğunu söyleyen Özel’in “Kuzeyli ve Trabzonlu başkan” vurgusu CHP’liler tarafından da yersiz ve gereksiz bulundu.

Özgür Özel’in konuşması sırasında yanında bulunan milletvekilleri ve parti yöneticilerinin de şaşkınlıkla izlediği Özel’in; “Tahsin Başkan'a baktım. Öyle Güney’den falan değil. Kuzey'in bir evladı. Öyle çok aşağılardan olanlar burada işte ne yapıyorlar? 5 senedir gördünüz. Bu Güney’den değil Kuzey’den. Trabzonlu bir kardeşimiz. Bakın yerel yönetimde Trabzonlu'nun CHP'lisi çok makbul. İstanbul'da Trabzonlu büyükşehir belediye başkanı var değil mi? Trabzon'da kaç tane milletvekili var? 4. Kaç tane Trabzonlu bakan var? 4. Etti 8. Ortahisar Belediyesi AK Parti'de 9. Trabzon Büyükşehir AK Parti'de 10. 10 tane AK Partili Trabzonlu Trabzon'a bir tane hafif raylı sistem yapamadı. Bir tane CHP'li Trabzonlu Ekrem İmamoğlu İstanbul'a 10 tane metro yaptı” sözleri “Genel başkan baltayı taşa vurdu, bir çuval inciri mahfetti” olarak yorumlandı.

Editör: U. G.