2,5 aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan 10 yaşındaki Muhammed Baki Eğmez'in ailesi, çocuklarını tedavi ettirebilmek için yardım eli bekliyor.

Küçük Muhammed'in babası Uğur Eğmez, "Oğlumuzun tedavisi için gereken ilaçların maliyeti ayda 6 bin 300 Euro tutuyor. Bu yükü kaldıracak gücümüz yok, büyüklerimiz bize yardım eli uzatsınlar. 4 sene daha ilaç kullanması gerekiyor. Bir çocuğum daha vardı aynı hastalık yüzünden 3 aylıkken hayatını kaybetti." dedi.

Uğur-Esra Eğmez çiftinin 10 yaşındaki çocukları Muhammed, doğumundan bu yana kemik erimesiyle savaşıyor. Henüz 2,5 aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan Muhammed Baki Eğmez'in tedavisi için kullanılan bir iğnenin 750 Euro’luk maliyetini kendisi karşılayan Baba Eğmez Hollanda’dan bir hayırseverin aylık 5 bin TL destek olduğunu ve devletten de 16 bin TL destek aldığını ifade etti.

Baba Eğmez Zonguldaklı hayırseverlere seslenerek “Aylık 750 Euro ben ödüyorum geri kalanı desteklerle hallediyoruz. Ancak maddi durumum paranın kalanını tamamlamama izin vermiyor. Allah rızası için yardım etsinler. Beni değil çocuğumu sevindirmelerini istiyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim