Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı sonrasında işletmeleri gezerek bilgi aldı.
Hacıbektaşoğlu incelemeleri sırasında firma yöneticileri ile ve Çaycuma Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mete Yıkılmaz’dan bilgi aldı.

Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ile Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu’nun da de katıldığı inceleme sırasında çok memnun kaldığı gözlenen Hacıbektaşoğlu’nun, sanayici ve girişimcilere daha fazla sahip çıkarak kolaylıklar sağlanması,  bölgede kalıcı istihdam alanlarının oluşması için destek olmaya hazır olduğu öğrenildi.

Çaycuma OSB’de üretim yapan firmaların ürün ve istihdam rakamları hakkında bilgi alan Hacıbektaşoğlu’nun ziyaretinden memnun kalan girişimciler; “Sayın valimizin maşallahı var. Bu ilgi ve desteği bizler için çok önemli. Bölgemizin geleceğe yönelik planlamaları var. İşletmelerimizin sayısının artması, sorunlarının giderilmesi daha fazla istihdam, üretim ve ihracat anlamına gelir. Vali Bey’den bu sıcak ilgiyi görmek bizi mutlu etti” diye konuştular.

Editör: Şeyma Kaya