20 Ağustos tarihinde arkadaşlarıyla İstanbul’da bulunduğum sırada rahatsızlanarak Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’nde kalp krizi geçirdiği anlaşılarak acilen ameliyata alınan Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara her geçen gün sağlığına kavuşuyor.
MURAT KOTRA’DAN ARZU KARA’YA ZİYARET
MHP MYK Üyesi Murat Kotra, kalp krizi geçirerek ameliyat olan Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Murat Kotra ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara’yı geçirdiği ameliyatın ardından evinde ziyaret ettim. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ve görevine sağlıkla dönmesini diliyorum.
ARZU KARA’DAN KOTRA’YA TEŞEKKÜR
Arzu Kara ise Kotra’ya teşekkür ederek şöyle konuştu: “İlk günden bu yana yanımda olduğunuz için eşinize ve size çok teşekkür ederim”





