Emekli Uzman Çavuş Nevzat Acar boşanma aşamasında olduğu eşi, kızı ve oğlunu tabanca ile ateş ederek vurduktan sonra aynı silahla kendini vurdu. Oğuz Can Acar olay yerinde yaşamını yitirirken, uzman çavuş ve eşi hastanede öldü. Züleyha Acar’ın daha önce eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay'dan istifa açıklaması! İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay'dan istifa açıklaması!

Düğün Hazırlığı yapıyordu! Ailesinden geriye sadece fotoğrafları kaldı! Düğün Hazırlığı yapıyordu! Ailesinden geriye sadece fotoğrafları kaldı!

Olay akşam saatlerinde, Gölcük Merkez Mahallesi 4. Sokak'ta meydana geldi. Emekli uzman çavuş Nevzat Acar beylik tabancası ile boşanma aşamasında olduğu eşi Züleyha Acar’ı, oğlu Oğuz Can Acar’ı ve kızı Nur Sena Acar’ı vurdu. Nevzat Acar daha sonra aynı silahı başına dayayarak ateşledi. Evden gelen silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AİLESİNİ KATLETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Oğuz Can Acar’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan Nevzat Acar, Züleyha Acar ve Nur Sena Acar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri evin çevresinde güvenlik önlemleri alırken, evde incelemeler yapıldı. Nevzat Acar ve Züleyha Acar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BOŞANMA AŞAMASINDALAR

Nevzat Acar ve Züleyha Acar’ın boşanma aşamasında olduğu, 2021 yılından itibaren sorunlar yaşadıkları öğrenildi. Züleyha Acar’ın, Nevzat Acar hakkında daha önce uzaklaştırma kararı çıkardığı belirtildi.

ZONGULDAK’TA TOPRAĞA VERİLECEK

Ailesini katlederek intihar eden Nevzat Acar’ın cenazesi işlemlerinin ardından Zonguldak Ereğli’ye gönderildi. Anne ve oğlunun adli tıp morgundaki işlemleri devam ediyor.

Editör: U. G.